Vijazz Penedes 2018 InVIA empresa col.laboradora


InVIA empresa col.laboradora

Poques coses combinen millor que el vi, el cava i la música. Prova d’això és la brillant i  meritòria vida del festival Banc Sabadell Vijazz Penedès que des de fa deu anys porta el bo i millor del món de l’enologia i del jazz a Vilafranca. Des dels seus inicis, el 2007, aquest festival ha demostrat que els vins i els caves combinen perfectament bé amb el jazz, sobretot quan la qualitat es fa palesa tant en els concerts com en l’extens programa de tastos i maridatges que s’hi ofereixen.

Aquest any, durant el segon cap de setmana de juliol i al llarg de tres intensos dies, el centre històric de la ciutat es transforma i acull amb els braços oberts a aficionats, experts, curiosos i assidus, a tothom que vulgui gaudir i conèixer els magnífics vins de la regió, mentre escolta de forma gratuïta i a l’aire lliure els millors artistes del jazz mundial.

INVIA és una empresa ubicada a Vilafranca del Penedès que fabrica maquinària per a l’elaboració de vi i cava. Estem a Av / Tarragona 148 Pol Ind Domenys II També pots trobar els nostres productes a les nostres botigues online. Una dirgida al sector professional TIENDAINVIA.CON i altra pensada per al petit productor del seu propi vi INVIASHOP.COM